25
maj

Från samtalsanalys och värdefulla insikter till effektfulla förändringar!

Folkspel berättar om sin resa med samtalsanalys och hur de har använt information från sina kundsamtal för att lyfta deras kundcenter till nya höjder.

Case stora scenen kl 11.00 - 11.20


Folkspel berättar om sin resa med samtalsanalys och hur de har använt information från sina kundsamtal för att lyfta deras kundcenter till nya höjder. De har fått unika insikter som direkt har omsatts till mätbara värden för att optimera driften, bibehålla fler kunder samt maximera nöjdheten både hos kunder och medarbetare. 25 miljoner samtal har analyserats och här får du ta del av avgörande insikter. Ahmad-Shah Said, Chef Kundcenter, TM och Event på Folkspel


Sponsor: Capturi
Capturi erbjuder Skandinaviens ledande programvara för samtalsanalys. Plattformen grundades 2015, då vi ville göra det ännu enklare att omvandla kundsamtal till värde. Varje år hjälper vi mer än 45 företag att skapa värde genom kundinsikter och förbättrade samtalstekniker med hjälp av AI och Machine Learning. Oavsett om vi sysslar med marknadsföring, dyker in i data eller nördar på talmodeller så anpassar vi oss efter våra kunders behov och har alltid de senaste trenderna i sikte.

Läs mer på www.capturi.com.